Maaselälle uudet verkkosivut

Mainos

Maaselkä-lehden uudet verkkosivut avautuivat maanantaina 7.10.2013. Tämä tarkoittaa sitä että yrittäjänä saat nyt lisää tehoa markkinointiin verkkopalvelumme avulla. Lukijoillemme nettisivut tarjoavat paljon uutta sisältöä entisiin sivuihin verrattuna. On videogalleriaa, kuvagalleriaa, lukijoidemme blogeja, urheilu-uutisia ja paljon, paljon muuta. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia asioita.

Yrittäjä-asiakas! Ota yhteyttä ilmoitusmyyntiimme ja kysy tarkemmin uusista palveluistamme.

Marketta Kotiniemi, p. 020 734 9705, 0400 885 079 tai sähköposti marketta.kotiniemi@maaselkalehti.fi

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla


Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Kuvassa paikalliset myyntiedustajat Tarmo Malila ja Tommi Isoherranen. MAINOS Kaipaako keittiösi uutta ilmettä? Komerot uusia ovia? Ja juhlat tulossa!  Ei hätää, ota yhteyttä Elegaan. Elega uudistaa keittiösi ilmeen jopa kuudessa tunnissa! Keittiön ilmeen uudistaminen on helppoa ja...

K-Supermarket Haapajärvi

K-Supermarket Haapajärvi


K-Supermarket Haapajärvi

MAINOS Tavallista parempi ruokakauppa on nyt uudistanut hedelmä-, vihannes- ja leipäosaston. Uudet kalusteet tukevat ja mahdollistavat toiminnallisia muutoksia sekä viimeistelevät osaston ilmeen. Haluamme korostaa hevi- ja leipäosaston yhtenäisyyttä tuoremaailmana ja asioinnin helppoutta...

Me toteutamme unelmiesi kodin

Me toteutamme unelmiesi kodin


Me toteutamme unelmiesi kodin

MAINOS "Meille on tärkeää, että Sinä viihdyt kotonasi!" Tämä on suora lainaus Rakennus Heka Oy:n mainoksista ja kuvaa hyvin sitä, mihin yritys toiminnallaan pyrkii. Rakennus Heka Oy on monipuolinen sisustus- ja rakennusalan yritys Haapajärvellä, jota pyörittää alan ammattilaiset...