Vianorista renkaita joka lähtöön

Vianorista renkaita joka lähtöön

Mainos

Vianor on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava ketju, johon kuului vuoden 2012 lopussa 1037 myyntipistettä 26 maassa. Laajan myyntiverkoston ansiosta Vianor on rengas- ja autonhuoltoliike, jota ei tarvitse kaukaa hakea.

Vianor Haapajärveltä, osoitteesta Kauppakatu 45, löydät kattavan valikoiman renkaita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä moottoripyöriin. Lisäksi tarjoamme Raskaiden renkaiden palveluita. Rengas- ja vanneasennusten lisäksi Vianor Haapajärvellä hoituvat niin pienemmät kuin suuremmatkin autonhuollot aina öljynvaihdoista vuosihuoltoihin. Rengashotelliimme voit jättää ”väärän vuodenajan” renkaasi säilytykseen. Hoidamme rengashotelliasiakkaiden renkaiden käsittelyn, pesun, varastoinnin ja asennukset. Vältät syksyn pahimmat ruuhkat varaamalla ajan renkaidenvaihtoon ajoissa!

Nyt löydät Vianor Haapajärveltä myös talven huippu-uutuuden Nokian Hakkapeliitta 8 –nastarenkaan, joka on sekä syksyn Tekniikan Maailman että Tuulilasin rengastestien voittaja. Nokian Hakkapeliitta 8 on suunniteltu toimimaan erinomaisesti pohjoisen vaihtelevissa oloissa ja tämä sekä näkyy että tuntuu talviautoilijan jokapäiväisessä ajossa. Tämän loistouutuuden erilaiset innovaatiot vievät talviajamisen täysin uudelle aikakaudelle, jossa ratkaisevat turvallisuus talvisilla teillä ja tienkuluman vähentäminen. Nokian Hakkapeliitta 8 tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen talvisille teille!

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla


Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Kuvassa paikalliset myyntiedustajat Tarmo Malila ja Tommi Isoherranen. MAINOS Kaipaako keittiösi uutta ilmettä? Komerot uusia ovia? Ja juhlat tulossa!  Ei hätää, ota yhteyttä Elegaan. Elega uudistaa keittiösi ilmeen jopa kuudessa tunnissa! Keittiön ilmeen uudistaminen on helppoa ja...

K-Supermarket Haapajärvi

K-Supermarket Haapajärvi


K-Supermarket Haapajärvi

MAINOS Tavallista parempi ruokakauppa on nyt uudistanut hedelmä-, vihannes- ja leipäosaston. Uudet kalusteet tukevat ja mahdollistavat toiminnallisia muutoksia sekä viimeistelevät osaston ilmeen. Haluamme korostaa hevi- ja leipäosaston yhtenäisyyttä tuoremaailmana ja asioinnin helppoutta...

Me toteutamme unelmiesi kodin

Me toteutamme unelmiesi kodin


Me toteutamme unelmiesi kodin

MAINOS "Meille on tärkeää, että Sinä viihdyt kotonasi!" Tämä on suora lainaus Rakennus Heka Oy:n mainoksista ja kuvaa hyvin sitä, mihin yritys toiminnallaan pyrkii. Rakennus Heka Oy on monipuolinen sisustus- ja rakennusalan yritys Haapajärvellä, jota pyörittää alan ammattilaiset...