Uutiset
Energiaa ja tanssin taitoa

Energiaa ja tanssin taitoa

Reisjärven nuoret tanssijat sykähdyttivät sunnuntaina Inspiksen juhlassa taidollaan ja energiallaan. Tia Mykkänen ja Miro Puranen esittivät Inka Tiiton koreografian Cosmic Love.
Nuoret ovat tanssineet aivan polvenkorkuisesta saakka. Tia muistelee, että tanssi alkoi aikoinaan Marketta Viitalan tanssiryhmässä.
– Nyt käymme kerran viikossa ohjauksessa Ylivieskassa.
Tanssiopisto Uusikuulla on Reisjärvellä lasten tanssin ryhmät ja nykytanssiryhmä, mutta Tia ja Miro ovat jo sen verran pitkällä harrastuksessaan, että oppia on haettava kauempaa. Nuoria opettaa Ylivieskassa Haapajärveltä lähtöisin oleva tanssinopettaja Inka Tiitto.
Miro ja Tiia käyvät Reisjärven lukiota ja tanssi on heille harrastus, ainakin vielä.
– En ole aikonut ammattitanssijaksi, vaan se on minulle edelleenkin harrastus, Tia linjaa varmanoloisesti.
Mirokin arvelee pysyvänsä harrastajatasolla, mutta ei aivan yhtä vakuuttavasti tyrmää ammattilaisen uraa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...