Uutiset
Makkara maistui markkinoilla

Makkara maistui markkinoilla

Perinteiset syysmarkkinat olivat houkutelleen tänä syksynä ennätysmäärän kauppiaita. Keskiviikkona aurinko paistoi ja houkutteli myös asiakkaita piipahtamaan markkinoille heti aamupäivästä.
Ringo Helmerin ilmeet olivat varmasti nautinnollisimpia näillä markkinoilla, kun nuori mies sai makkaran käteensä. Kokkolasta Haapajärven mummolaan piipahtanut nuori mies taisi löytää uuden markkinaperinteen, josta pidetään jatkossakin kiinni.
Ainakin 30 vuonna Haapajärven markkinoilla makkaraa myynyt oululainen Anja Sampio tietää, että makkara on kestosuosikki.
– Vaikka muu myynti hiipuisi, niin makkaraa menee aina kaupaksi, hän hymyili leveästi grillin äärellä.
Makkaran makuun ja ostoshuumaan ennättää vielä mukaan, sillä markkinat jatkuvat torstaina.

Lisää markkinakuvia kuvagalleriassa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...