Uutiset

Poika pyöräili auton alle

Auto töytäisi kymmenvuotiasta pyöräilijäpoikaa Haapajärvellä  Elämäjärventiellä keskiviikkoiltapäivällä.  Lapsi oli ajanut polkupyörällä  oikeaa reunaa Haapajärven keskustan suunnasta kohti nelostietä, kun hän oli yllättäin lähtenyt  ylittämään tietä vasemmalle puolelle.
Takaa  henkilöautolla tullut mies  oli yhteentörmäyksen välttämiseksi väistänyt vasemmalle vastaantulevien kaistalle ja jarruttanut voimakkaasti. Siitä huolimatta auto osui pyöräilijään, joka lensi törmäyksen voimasta tien raviin.
Esimerkillisesti kypärä päässä liikenteessä ollut reipas poika oli heti kolarin jälkeen itse soittanut vanhemmilleen tapauksesta, eikä oman kertomansa mukaan ollut loukkaantunut ollenkaan. Hänet vietiin varmuuden vuoksi kuitenkin tarkastuksen terveyskeskukseen.
Ajoneuvot kärsivät lieviä vaurioita. Poliisi selvittelee kolarin
syntysyitä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...