Urheilu

Reisjärvelle hiihtämään ehkä taas viikonloppuna

Reisjärven tykkilumilatu on lauhan sään takia suljettu kuluvan viikon arkipäivien ajaksi. Jos ennuste viikonlopun kylmenemisestä toteutuu, ajetaan tykkilatu hiihtokuntoon lauantaiaamuna. Latukoneeseen edellisenä lauantai-iltana tullut tekninen vika saataneen siihen mennessä korjattua.
Tykkilumilatua ovat käyttäneet kilpahiihtäjät ja muutkin hiihdon harrastajat eri puolilta maakuntaa. Viimeksi latu saatiin erinomaiseen kuntoon viime lauantaina, kun edellisenä yönä lämpötila kävi aavistuksen pakkasen puolella.
– Latupohjan jäinen lumipatja on kestänyt yllättävän hyvin vesisateita ja lämpimiä syyspäiviä. Ladun pintaan tullutta likaa joudutaan talkoovoimin puhdistamaan ennen kuin latu ajetaan latukoneella, vapaa-aikasihteeri Teijo Haapaniemi kertoo.
–  Muutamaan kohtaan saatetaan joutua ajamaan paikkauslunta, joten reisjärvisillä hiihtomiehillä riittää tekemistä olosuhteiden varmistamiseksi

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...