Uutiset

Reisjärven K-maatalouteen murtauduttiin

Reisjärvellä Levonperäntien varressa olevaan K-maatalouden kauppaan murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Varkaat saivat saaliikseen ainakin kassakaapissa olleet rahat ja jättivät jälkeensä pahan siivon.
Ikkunan kautta tulleet murtautujat olivat vieneet mukaansa kassakaapin, siirtäneet sen naapuriyrityksen pressuhalliin ja avanneet sen siellä voimakeinoin.
Ilmituloaan vaikeuttaakseen murtautujat olivat kääntäneet alueella olevaa valvontakameraa. Kameran tiedoista päätellen murto lienee tapahtunut puolenyön tienoilla. Poliisi kävi keskiviikkona tutkimassa rikospaikan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...