Uutiset
Runkolinjaa uusitaan

Runkolinjaa uusitaan

Haapajärven Lämpö Oy uusii kaukolämmön runkolinjaa Koulukadun ja Ouluntien risteyksen tuntumassa. Yhtiön toimitusjohtaja Janne Alpua kertoo, että 1980-luvun alussa asennettu putki on käynyt pieneksi ja parissa kohdassa on ollut myös vuotoja.
– Uutta isompaa putkea vedetään nyt 160 metrin matkalle.
Tiistaina 15.10. Koulukatu joudutaan katkaisemaan muutamaksi tunniksi, kun putket viedään tien ali.
Uusia runkolinjoja ei lämpöyhtiö ole vielä lyönyt lukkoon, mutta suunnitelmat ovat Ouluntien suuntaan, jos teollisuusalueelle rakennetaan uusia tiloja.  Myös Savimäenpuhtoon linjaa on kaavailtu, jos tarpeeksi liittyjiä on tulossa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...