Uutiset
Veneiden laskupaikat valmistuvat

Veneiden laskupaikat valmistuvat

Hautaperän altaalle syksyn aikana rakennettu kaksi veneiden vesillelaskupaikkaa. Kumisevaan Kuonanjoen täyttökanavaan rakennettu laskupaikka on jo valmiina. Karjalahdenrannantien varressa olevaa paikkaa ruopataan parasta aikaa.
Jani Hihnala Uunila Oy:stä kertoi, että kaivaminen on ollut helppoa, sillä vesi on ollut hyvin alhaalla.
– Ja kaivutöiden edistyessä veden pinta on koko ajan laskenut.
Veneiden vesillelaskupaikat on ruopattu syvemmäksi. Karjalahden puolelle rakennetaan myös aallonmurtaja mahdollisten tyrskyjen varalle.
Venepaikat on rakennettu yhteisrahoituksella Ely-keskuksen, Vattenfallin ja Haapajärven kaupungin kanssa. Hankkeenkustannusarvion on 63ı000 euroa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...