Uutiset

Haapajärvellä sunnuntaina isänpäivä- ja maanpuolustusjuhla

Kulttuurisalissa juhlitaan sunnuntaina 10. marraskuuta kello 14 alkaen samassa tilaisuudessa sekä isiä että 10 vuotta täyttänyttä veteraanimuistomerkkiä.
Juhlaesitelmän pitää rovasti Jussi Vihantola aiheesta ”isä”. Tilaisuudessa esitetään veteraanimuistomerkin juhlallisesta paljastustilaisuudesta  tehty video sekä esitellään perinnehuoneeseen viimeksi lahjoitettuja esineitä. Muistomerkin paljasti  syyskuussa 2003 Puolustusvoimien materiaaliosaston johtaja, amiraali Pertti Malmberg.
Juhlassa on myös lausuntaa, taikatemppuja, Tammenlehväkuoron laulua ja kaupunginjohtajan tervehdyssanat.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...