Uutiset
Joulun aika alkoi!

Joulun aika alkoi!

 

TanssiPupu ja sofiaYleisöäJoulupukki 2Kylähullut

Joulupukki, ihan oikea poro ja kourallinen kylähulluja. Niillä startattiin käyntiin Haapajärven jouluavaus lauantaina puolen päivän aikaan.

Virallisen avajaispuheen piti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Isola. Hän kiitteli haapajärvisiä kauppiaita, joiden liikkeet suorastaan pursuilivat supertarjouksia.
Kauppa ja yrittäjyys on Isolan mukaan muutenkin kaupungin vahva perusjalka.
– Kunnan ja koko julkisen sektorin menestyminen on pitkälle riippuvainen yksityisen sektorin menestyksestä.
Kaupungin talous on myös tiukalla ja Isola peräänkuuluttikin ennakkoluulotonta ja luovaa hulluutta ajatella toisin. Meidän pitäisi miettiä, miten yhteisöllisyys, toisista välittäminen ja huolehtiminen saataisiin palautettua yhteiskuntaan.

Haapajärven jouluavauksessa vierailivat myös eri vuosien viralliset kylähullut tuoreimman kylähullun, Heikki Kumpulan, johdolla.
Eivätkä avajaiset tietenkään ole mitään ilman tanssivia tonttuja, metsän eläimiä, jouluista musiikkia ja huippujännittävää bingoa.
Lue lisää joulunavauksen tunnelmista torstain lehdestä.

Katso kuvagalleria.

Video: Joulupukki ja hänen videoterveisensä haavikkaille
Video: Tanssivat tontut

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...