Kyllänen masu ei mökötä

Kyllänen masu ei mökötä

Mainos

Haapajärven keskustassa Sinikan Lounaspalvelua pyörittävä Sinikka Parttimaa tietää, että hyvä ruoka antaa potkua päivään ja työtkin luistavat paremmin kylläisenä.

Lounaalla tarjotaan joka päivä kolme eri ruokalajia. Aamiainen tarjotaan arkisin klo 6.30-9.30 ja lounas arkisin klo 10-15. Viikon ruokalistan voit käydä aina kurkkaamassa yrityksen kotisivuilta www.sinikanlounaspalvelu.fi.

sl_ruokakuva

Sinikan Lounaspalvelussa voit nauttia aitoa herkullista, itse tehtyä  kotiruokaa. Myös  leivät, rieskat ja sämpylät leivotaan itse.

Pitopalvelusta voit tilata täytekakkuja, voileipäkakkuja, pikkuleipiä, kotiruokaa ym.

 

 

hotellihuoneSinikalta voi varata myös viihtyisät kokoustilat tai hotellihuoneen.

Tervetuloa Sinikan Lounaspalveluun – sinne hyvän maun ruokapaikkaan.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla


Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Kuvassa paikalliset myyntiedustajat Tarmo Malila ja Tommi Isoherranen. MAINOS Kaipaako keittiösi uutta ilmettä? Komerot uusia ovia? Ja juhlat tulossa!  Ei hätää, ota yhteyttä Elegaan. Elega uudistaa keittiösi ilmeen jopa kuudessa tunnissa! Keittiön ilmeen uudistaminen on helppoa ja...

K-Supermarket Haapajärvi

K-Supermarket Haapajärvi


K-Supermarket Haapajärvi

MAINOS Tavallista parempi ruokakauppa on nyt uudistanut hedelmä-, vihannes- ja leipäosaston. Uudet kalusteet tukevat ja mahdollistavat toiminnallisia muutoksia sekä viimeistelevät osaston ilmeen. Haluamme korostaa hevi- ja leipäosaston yhtenäisyyttä tuoremaailmana ja asioinnin helppoutta...

Me toteutamme unelmiesi kodin

Me toteutamme unelmiesi kodin


Me toteutamme unelmiesi kodin

MAINOS "Meille on tärkeää, että Sinä viihdyt kotonasi!" Tämä on suora lainaus Rakennus Heka Oy:n mainoksista ja kuvaa hyvin sitä, mihin yritys toiminnallaan pyrkii. Rakennus Heka Oy on monipuolinen sisustus- ja rakennusalan yritys Haapajärvellä, jota pyörittää alan ammattilaiset...