Uutiset

Luvatta autoillut nuori loukkaantui

Ilman lupaa vanhempiensa henkilöauton ottanut 16-vuotias poika menetti  ajokkinsa hallinnan lähellä Haapajärven keskustaa Elämäjärventiellä sunnuntai-iltana. Pihtiputaan suunnasta Haapajärven suuntaan ajanut nuori mies ajoi  jäljistä päätellen kohtalaisen suurella nopeudella.
Auto oli tieltä luisuminen jälkeen pyörinyt useita kertoja katon kautta ympäri noin 80 metrin matkalla. Kuljettaja oli lentänyt auton sivuikkunasta lähes 30 metriä tienpenkkaan, ja hän loukkaantui pahoin. Hänet kuljetettiin hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan.
Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtuneessa.
Poliisi oli aiemmin illalla seurannut nuorta autoilijaa Elämäjärventiellä, jolloin tämä oli ajanut Pihtiputaan suuntaan.  Seurattavan auton nopeuden noustua pitkästi toiselle sadalle poliisi luopui seurannasta välttääkseen märällä ja vesilammikkoisella tiellä vaarantamasta nuoren kuljettajan terveyttä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...