Urheilu

Pilke huomattiin Suomen cupissa

Maastohiihdon Suomen cupin avauskisassa Vuokatissa Reisjärven Pilke ylsi naisten viestissä 3 x 4 kilometrin viestissä sijalle 18. Ykkönen oli Vuokatti Ski Team Kainuu. Kisassa oli mukana 24 joukkuetta.
Kisan televisiolähetyksessä Pilkkeen nuorta  joukkuetta luonnehdittiin mielenkiintoiseksi ja lupaavaksi kokoonpanoksi. Pilkkeen viestin avannut 16-vuotias  Anni Alakoski oli osuutensa 13:s. Kakkososuudella Johanna Niskakoski oli 14:s ja Anette Veerpalu ankkuriosuuden 20:s.
Pilkkeestä lähtöisin oleva Juho Halonen oli miesten sprintissä 13:s ja Jaakko Halonen 65:s. Veljekset edustavat nyt Pyhäjärven Pohtia, jonka ykkösjoukkue oli miesten 3 x 6 kilometrin viestissä 15:s. Juho Halonen hiihti viestissä kakkososuuden.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...