Uutiset
Rällääjät vauhdissa

Rällääjät vauhdissa

Liukkaat kelit ja uusi lumi ovat saaneet nuoret autoilijat villiintymään. Mussulantiellä nurmikon pinta on mustalla muralla rällääjän jäljiltä.  Alueen asukkaat ovat todella huolissaan, sillä tiellä liikkuu paljon koululaisia, jotka ovat suoranaisessa vaarassa. Mutkan takaa pölähtävää autoa ei ehdi huomaamaan.
Mussulantielle on toivottu muun muassa töyssyjä menoa hiljentämään. Jalkakäytäväkään ei olisi pahitteeksi.
Tämän rälläysauton kuljettaja on silminnäkijöiden mukaan saatu kiinni ja kortti on tallessa. Hän ei kuitenkaan ole ainoa.

Kuva: Vesa Luhtala

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...