Tehoa katseeseen ja kauneutta kynsiin

Tehoa katseeseen ja kauneutta kynsiin

Mainos

Miten näyttää huolitellulta arkena ja säteilevältä juhlissa? Tähän pulmaan ratkaisun tuovat ripsien pidennykset ja rakennekynnet. Haapajärvellä Marianne Ahola Millefiorista on erikoistunut juuri näiden tekoon ja suositteleekin niitä kaiken ikäisille. Hän kehottaa kaikkia, jotka ovat joskus haaveilleet näistä, ottamaan rohkeasti yhteyttä. Ripsien pidennykset ja rakennekynnet ovat kestävät käytössä ja sopivat hyvin eri ammattiryhmien edustajille. Rakennekynsille Marianne antaa jopa viikon takuun.

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennyksistä Marianne kertoo, että niillä saa luotua luonnollisia ripsiä näyttävämmät ja pidemmät ripset sekä syvyyttä katseeseen. Ripset ovat helpot arjessa, koska meikkausta ei tarvitse tehdä joka aamu. Asiakas voi valita joko kuituripset tai aidot minkkiripset. Minkkiripsiä Marianne suosittelee niille, jotka haluavat luonnollisen näköiset ripset. Ripsien pidennyksiä löytyy jokaisen makuun,  luonnollisista malleista, värikkäisiin, pitkiin ja eri kaarevuuksilla oleviin sekä strassikoristeisiin ripsiin käyttötarkoituksen mukaan. Tuuheutta ripsiin saadaan eri paksuisilla irtoripsillä. Ripset Marianne liimaa aina yksitellen asiakkaan omaan ripseen. Saunassa ja suihkussa voi käydä normaalisti. Ripset kestävät jopa neljäkin viikkoa jos niitä kohtelee ja huoltaa hyvin.

Rakennekynnet

Marianne tekee myös rakennekynsiä. Ne hän tekee massasta luonnonkynnen päälle. Kynsien kuvioinnissa vain mielikuvitus on rajana. Kynsillä voi halutessaan todella säväyttää tai sitten niistä voi tehdä hyvinkin luonnolliset ja huolitellut. Värejä hänellä on käytössä yli 200 ja lisäksi eri värien yhdistelmiä. Kynsiä voi myös koristella glitterillä tai strasseilla. Mariannelta löytyy yli 700 valokuvaa hänen tekemistään kynsistä. Eri malleja ja vaihtoehtoja löytyy siis runsaasti. Rakennekynsiä tulisi huoltaa 3-5 viikon välein. Lohkeileviin kynsiin hän suosittelee UV-kovetteista kestolakkausta, joka tukee luonnonkynttä. Näin oma kynsi pääsee rauhassa kasvamaan. Lakkaus estää myös kynsien pureskelua ja pitää kynsinauhat hyvänä.

Niille asiakkaille, jotka haluaisivat rakennekynnet mutta ovat vielä epävarmoja asiasta, Marianne lupaa tehdä yhden koekynnen käyttöön.

Ammattilaisen tekeminä ripsien pidennykset  ja rakennekynnet ovat turvalliset laittaa ja pitää.

Marianne Ahola toivottaakin kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Millefioriin Haapajärvelle.

 

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla


Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Kuvassa paikalliset myyntiedustajat Tarmo Malila ja Tommi Isoherranen. MAINOS Kaipaako keittiösi uutta ilmettä? Komerot uusia ovia? Ja juhlat tulossa!  Ei hätää, ota yhteyttä Elegaan. Elega uudistaa keittiösi ilmeen jopa kuudessa tunnissa! Keittiön ilmeen uudistaminen on helppoa ja...

K-Supermarket Haapajärvi

K-Supermarket Haapajärvi


K-Supermarket Haapajärvi

MAINOS Tavallista parempi ruokakauppa on nyt uudistanut hedelmä-, vihannes- ja leipäosaston. Uudet kalusteet tukevat ja mahdollistavat toiminnallisia muutoksia sekä viimeistelevät osaston ilmeen. Haluamme korostaa hevi- ja leipäosaston yhtenäisyyttä tuoremaailmana ja asioinnin helppoutta...

Me toteutamme unelmiesi kodin

Me toteutamme unelmiesi kodin


Me toteutamme unelmiesi kodin

MAINOS "Meille on tärkeää, että Sinä viihdyt kotonasi!" Tämä on suora lainaus Rakennus Heka Oy:n mainoksista ja kuvaa hyvin sitä, mihin yritys toiminnallaan pyrkii. Rakennus Heka Oy on monipuolinen sisustus- ja rakennusalan yritys Haapajärvellä, jota pyörittää alan ammattilaiset...