Uutiset
Lahjapuista hyvä mieli

Lahjapuista hyvä mieli

Traktorin kippaama puukuorma hupenee tasaista tahtia liiterin uumeniin. Seitsemän raavaan miehen ja kahden tenavan voimin klapit ovat hetkessä ojennuksessa Juha Perttulan liiterissä.
Perttula yllättyi iloisesti, kun Kantapuhdon leijonat kysyivät tarvitseeko hän jonkinlaista apua.
– Sanoin heti, että tuokaa polttopuita. Niitä meidän pihalle mahtuu, Juha Perttula veistelee.
Pyörätuolia käyttävä Juha Perttula lämmittää Autiorannalla sijaitsevaa omakotitaloaan pääasiassa puulla, ja siksi sitä kuuluu talven aikana runsaasti.
Talkoita järjestämässä ollut Matti Välikangas kertoo, että apua tarjotaan jatkossakin Invalidiliiton jäsenille, jos he sitä tarvitsevat. Lions-järjestö ja Invalidiliitto ovat tehneet palvelusopimuksen.

Lue lisää tiistain lehdestä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...