Blogit
Luukku 13

Luukku 13

Hyvää Lucian päivää kaikille !

Itse teen joka joulu uusia kynttilä asetelmia. Vanhoista jo aikansa nähneistä joulukoristeista se syntyy tosi näppärästi.
Tuikkuasetelman saa helposti tehtyä kotoa kaapista löytyvistä materiaaleista sekä joulukoristeita jotka ovat jo laitettu poisto laatikkoon. Mikäli näitä ei löydy kotoa on kirpputoreilla näin joulun alla paljon sekalaisia pusseja ihan muutaman euron hintaan.

Tähän tarvitset:
Vanhoja joulukoristeita
Kolme erikorkuista viinilasia tai muuta jalallista lasia
Vanha tarjotin
Komponenttiliimaa
Ja paljon mielikuvitusta

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä


Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Lukutaito lisääntyi Suomessa sen jälkeen, kun oppivelvollisuuslaki tuli voimaan vuonna 1921. Lukutaitoisten haapajärvisten täytyi tyytyä tietenkin muualla Suomessa tehtyihin sanomalehtiin vielä silloin, kun kotipaikkakunnalla ei tehty omaa paikallislehteä. Maakuntalehdet ja aluelehdet laativat...

Rauha

Rauha


Rauha

Istun terassillani riipputuolissa. Katos antaa armahtavan varjon polttavassa helteessä. Istun silmät kiinni kuunnellen vienoja tuulikelloja, jotka helisevät tuulessa. Hetkeksi tavoitan sen lapsuuteni huolettomuuden, joka oli silloin se tavallinen mielentila. On kesä, hyppelen maantieltä kotiini...

Hiljaiset kädet

Hiljaiset kädet


Hiljaiset kädet

Miten noista käsistä onkaan tulleet noin pienet ja hennot. Ne lepäävät peitteellä liikkumattomina, kuin sanoen, että kaikki on nyt tehty. Vuosikymmenten askareet, monenlaiset päivät ovat liukuneet ohitse ihan kuin huomaamattomasti. Usein olen katsellut vanhusten käsiä ennenkin ja miettinyt...