Blogit
Luukku 14

Luukku 14

Ovikoriste 2

Jouluinen ovikoriste

Mikäli sinulta jäi yli edellisestä tuikkuasetelmasta koristeita
niin loput voi laittaa tähän työhön tai käydä vaikka lähimmällä kirpparilla. Löydät varmasti sieltä sopivia koristeita tähän työhön. Kannattaa muistaa että luonnostakin saa hyviä materiaaleja.
Alustana käytin keinutuolin selkänojan sarjaa tosin taustaksi käy vaikka hukka laudanpätkäkin.
Sitten luovuus jälleen kerran valloilleen ja pikaliimalla liimailemaan niin sinulla on kaunis ovi somiste.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä


Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Lukutaito lisääntyi Suomessa sen jälkeen, kun oppivelvollisuuslaki tuli voimaan vuonna 1921. Lukutaitoisten haapajärvisten täytyi tyytyä tietenkin muualla Suomessa tehtyihin sanomalehtiin vielä silloin, kun kotipaikkakunnalla ei tehty omaa paikallislehteä. Maakuntalehdet ja aluelehdet laativat...

Rauha

Rauha


Rauha

Istun terassillani riipputuolissa. Katos antaa armahtavan varjon polttavassa helteessä. Istun silmät kiinni kuunnellen vienoja tuulikelloja, jotka helisevät tuulessa. Hetkeksi tavoitan sen lapsuuteni huolettomuuden, joka oli silloin se tavallinen mielentila. On kesä, hyppelen maantieltä kotiini...

Hiljaiset kädet

Hiljaiset kädet


Hiljaiset kädet

Miten noista käsistä onkaan tulleet noin pienet ja hennot. Ne lepäävät peitteellä liikkumattomina, kuin sanoen, että kaikki on nyt tehty. Vuosikymmenten askareet, monenlaiset päivät ovat liukuneet ohitse ihan kuin huomaamattomasti. Usein olen katsellut vanhusten käsiä ennenkin ja miettinyt...