Blogit
Luukku 19

Luukku 19

Monesti olen itsekin miettinyt mihin ihmeeseen ne harvat joulukortit, mitä postista tulee, laittaisi kivasti esille .
Tässäpä on oiva ratkaisu niille. Telineen voi laittaa joko seinälle tai pöydälle.

Tarvitaan:

Tukeva ja paksuhko kirja, kuumaliimaa ja  koristeita.
Työkaluna pora ripustusreikiä varten.

Tein taittelun päiväkahvin yhteydessä, eikä kupponen edes pahemmin jäähtynyt.
Taittele kirjan lehdet kaksin kerroin – ihan kaikki. Ei tarvita liimaa/teippiä. Salaisuus lippulappujen pysymiseen lehtien välissä on se, että olet taitellut riittävän paksun ja jämäkän kirjan. Paksu tuhti kirja pitää laput ihan hyvin puristuksissa.
Liimaa kirjan taakse tukeva pahvi, joka pitää kirjankannet asennossa (eivät letkahda seljällensä auki).

Ripustus ja koristelu:
Poraa ripustusreiät kannen yläreunaan.
Kuten ennenkin, jos ei saa aikaan täydellistä niin tärkeintä on, että on itse tyytyväinen tulokseen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä


Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Lukutaito lisääntyi Suomessa sen jälkeen, kun oppivelvollisuuslaki tuli voimaan vuonna 1921. Lukutaitoisten haapajärvisten täytyi tyytyä tietenkin muualla Suomessa tehtyihin sanomalehtiin vielä silloin, kun kotipaikkakunnalla ei tehty omaa paikallislehteä. Maakuntalehdet ja aluelehdet laativat...

Rauha

Rauha


Rauha

Istun terassillani riipputuolissa. Katos antaa armahtavan varjon polttavassa helteessä. Istun silmät kiinni kuunnellen vienoja tuulikelloja, jotka helisevät tuulessa. Hetkeksi tavoitan sen lapsuuteni huolettomuuden, joka oli silloin se tavallinen mielentila. On kesä, hyppelen maantieltä kotiini...

Hiljaiset kädet

Hiljaiset kädet


Hiljaiset kädet

Miten noista käsistä onkaan tulleet noin pienet ja hennot. Ne lepäävät peitteellä liikkumattomina, kuin sanoen, että kaikki on nyt tehty. Vuosikymmenten askareet, monenlaiset päivät ovat liukuneet ohitse ihan kuin huomaamattomasti. Usein olen katsellut vanhusten käsiä ennenkin ja miettinyt...