Blogit
Luukku 23

Luukku 23

Haluaisin ratkaista meidän perhettä vaanivan ongelman, mihin katoavat sukat. Sukkalaatikossa on tällä hetkellä lähes viitisekymmentä sukkaa, jotka etsivät lajitoveriaan. En kerta kaikkiaan voi ymmärtää, minne sukat häviävät.
Naisen logiikalla sukkien pitäisi olla jossain kotona, koska emmehän me nyt sentään riisu sukkia jalasta muualla kuin kotona. Sukathan riisutaan jalasta silloin, kun mennään nukkumaan tai suihkuun. Sukkien pitäisi olla jossain täällä kotona, mutta missä. Se on ikuinen arvoitus. Vai syökö pesukoneemme sukkia ?
Toiveikkaana heitämme parittomat sukat sukkalaatikkoon odottamaan sitä hetkeä, että kadoksissa oleva kaveri joskus löytyisi.
Niitä sitten aika ajoin käydään läpi ja sieltä niitä pareja yllätys yllätys löytyykin.

Tästä intoutuneen tein taulun johon voi niitä ns. merkkisukkia ripustaa, jos nyt parit löytyisi paremmin ja nopeimmin.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä


Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Lukutaito lisääntyi Suomessa sen jälkeen, kun oppivelvollisuuslaki tuli voimaan vuonna 1921. Lukutaitoisten haapajärvisten täytyi tyytyä tietenkin muualla Suomessa tehtyihin sanomalehtiin vielä silloin, kun kotipaikkakunnalla ei tehty omaa paikallislehteä. Maakuntalehdet ja aluelehdet laativat...

Rauha

Rauha


Rauha

Istun terassillani riipputuolissa. Katos antaa armahtavan varjon polttavassa helteessä. Istun silmät kiinni kuunnellen vienoja tuulikelloja, jotka helisevät tuulessa. Hetkeksi tavoitan sen lapsuuteni huolettomuuden, joka oli silloin se tavallinen mielentila. On kesä, hyppelen maantieltä kotiini...

Hiljaiset kädet

Hiljaiset kädet


Hiljaiset kädet

Miten noista käsistä onkaan tulleet noin pienet ja hennot. Ne lepäävät peitteellä liikkumattomina, kuin sanoen, että kaikki on nyt tehty. Vuosikymmenten askareet, monenlaiset päivät ovat liukuneet ohitse ihan kuin huomaamattomasti. Usein olen katsellut vanhusten käsiä ennenkin ja miettinyt...