Urheilu

Valta vaihtuu maakuntaviestissä?

Tässä pieni ennakko Reijo Alakosken kolumnista, jossa hän ennakoi Haapajärven voittavan maakuntaviestin.
”Valta vaihtuu Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä, jos on uskomista hiihtokauden ensimmäisten kisojen tuloslistoja. Uusikaarlepyyn, Sievistä vuodesta 2001 alkanut voittoputki, taitaa nyt katketa. Tai ainakin minä pidän jopa yllätyksenä, jos valta ei vaihtuisi tulevassa Pedersören viestissä.
Haapajärvi on noussut hiipien B-sarjan kynnykseltä muutamassa vuodessa kohti kärkeä ja on ilman muuta minun suosikkini viestissä. Vaikka karsinnat ovat vielä edessä, voi jo varmuudella sanoa, että Haapajärvi saa jalkeille viestin tasaisimman joukkueen.
Sen vinkin voi jo nyt kyllä antaa Hyvälle ystävälle Jarmo Eroselle.! Haapajärvi voi alkaa suunnitella lakanaa vietäväksi kisapaikalle, jossa lukee Haapajärvi Voittaa!
Hyvästä materiaalista sen kun tekee, se kyllä säilyy ensi vuoteen,  jos tulevassa viestissä sille ei ole vielä käyttöä ja joutuu jättämään sen onnikkaan..? Pedersöressä nähdään!”

Lue lisää Reijo Alakosken analyysiä maakuntaviestistä torstain lehdestä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...