Urheilu

Anni Alakoski hiihti maajoukkueeseen

Reisjärven Pilkkeen Anni Alakoski hiihtää Suomen joukkueessa 31.1.-2.2. Rovaniemellä  pidettävissä alle 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. Hän oli kolmas viime viikonvaihteessa Keuruulla pidetyissä PM-katsastuksissa. Maajoukkuevalinnassa perusteena oli katsastuskilpailuissa neljän parhaan joukkoon sijoittuminen.

Pilkettä edustava Anette Veerpalu ylsi Keuruun karsintahiihdoissa neljänneksi, mutta Viron kansalaisena hän ei voi edustaa Suomea. Hän on voittanut Viron karsinnat, joten kisoissa tulee olemaan mukana kaksi pilkeläistä hiihtäjää. Suomen ja Viron lisäksi kisoissa ovat mukana Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Latvia ja Liettua.

Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin lähtee kuuden tyttö- ja kuuden poikahiihtäjän maastohiihtomaajoukkue. Tyttöjen joukkueessa hiihtävät Anni Alakosken lisäksi Jasmi Joensuu, Titta Kuorelahti, Johanna Matintalo, Vilma Nissinen ja Johanna Pykäläinen. Varahiihtäjät ovat Senni Vuolle ja Julia Häger.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...