Uutiset
Haapajärven poliisiasema täyttyy

Haapajärven poliisiasema täyttyy

Haapajärven poliisiasemalla on perjantaiaamuna mietitty tilojen remonttia ja lisätilojen hankkimista, sillä kevään korvalla tilat käyvät ahtaaksi. Nivalan, Pyhäjärven ja Siikalatvan poliisiasemat lakkautetaan 1.4. ja poliisien työpaikat siirtyvät Haapajärvelle.
– Käytännössä se tarkoittaa sitä, että poliisit lähtevät täältä aamulla liikkeelle ja iltapäivällä palaavat tänne. Muuten he ovat kentällä, kuten aiemminkin, painottaa ylikomisario Simo Alanko.
Käytännössä noin kymmenen poliisin työpaikka siirtyy Haapajärven poliisiasemalle. Nykyisin asemalta lähtee tai siellä työskentelee 12 poliisia, joista osa on tutkijoita. Lisää työhuoneita ja sosiaalitiloja tarvitaan,
Samalla kun poliisilaitoksia yhdisteltiin, lakkautettiin erillinen liikkuva poliisi. Vanhempi konstaapeli Timo Hedetniemi kuitenkin muistuttaa, että käytännössä muutokset ovat pieniä.
–Liikennevalvonnan tason ei pitäisi laskea, mutta aika näyttää miten käy, Hedetniemi miettii.

Lue lisää  seuraavasta printtilehdestä.  

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...