Uutiset
Henkilöauto törmäsi puutavararekkaan

Henkilöauto törmäsi puutavararekkaan

Henkilöauto ja rekka kolaroivat perjantaina aamupäivällä Kumisevantien ja Haittaperäntien risteyksessä Haapajärvellä. Rekka oli tulossa Kumisevan suunnasta Haapajärven keskustaa kohti, kun vastaantuleva henkilöauto kääntyi sen edestä Haittaperäntielle. Rekka töytäisi auton edestään ojaan.
Palokunta irrotti henkilöautosta katon, jotta kuljettaja saatiin turvallisesti ulos. Hänet vietiin tutittavaksi Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Poliisin mukaan kuljettaja säästyi pahemmilta vammoilta.
Molemmat autot vaurioituivat kolarissa.

Kuva: Wesku Luhtala

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...