Terveys

Malttia, malttia

Marita/ Ensimmäinen detox-viikko on takana ja olo ihan hyvä. Repsahduksiakaan ei ole tullut, vaikka epäilin, miten viikonlopusta selviää. Sen huomasin, että lauantain uintireissun jälkeen energia oli vähissä ja suorastaan heikotti. Kuurin ohjeissa muistutetaankin, että liikuntaa pitäisi harrastaa rauhallisesti. Niinpä…

Mahavaivat ovat helpottuneet ja siitä voi varmasti kiittää ruokavaliota. Aiemmin ruisleipää, kahvia ja makeita herkkuja upposi tasaiseen tahtiin. Jos jatkossakin pystyn näitä hillitsemään, olo on varmasti parempi.

Koska olo hyvä ja mieli pirteä, jatkan samalla ruokavaliolla loppuviikkoon saakka. Viikonlopun aikana voin muokkailla itselleni uudet ohjeet, joilla jatkan lopun kevään.

Vaaka näytti aamulla kiloa vähemmän kuin viikko sitten, josta olen todella iloinen. Paino ei saa kuitenkaan tipahtaa yhtään nopeammin, sillä muuten se pyrkii äkkirykäisylllä takaisin. Eli malttia, malttia.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabetes ei ole mikään pikku juttu


Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabeteskerhon vetäjän tehtävät jättävä Barbro Jaakonaho tunnustaa, miten hän nuorena opiskelijana ajatteli, että diabetes on pikku juttu. Lääkettä pistetään ja siinä se. Farmaseutin opintojen aikana hän kuitenkin kiinnostui ja innostui aiheesta ja huomasi, ettei diabetes mikään pikku juttu...


Miesten yleisin syöpä


Miesten yleisin syöpä

Eturauhassyöpä on miesten tavallisin syöpämuoto, jota Suomessa todetaan vuosittain yli 3000 tapausta. Useimmat potilaat ovat eläkeikäisiä. Sairastuneiden keski-ikä on 71 vuotta. Taudin kaikki syyt eivät ole selvillä, mutta perintötekijöillä on jonkin verran osuutta sen syntyyn. Myös...


Ruokavalio tepsii


Ruokavalio tepsii

Marita/Lupasin vielä kertoa, miten ruokavalio on vaikuttanut veriarvoihin. Usein väitetään, että ruokavaliolla ja painopudotuksella ei pysty kolesteroliarvoja paljon pudottamaan. Nyt voin vakuuttaa, että se onnistuu. Kokonaiskolesteroli putosi 5,6:sta 4,8:aan eli normaaliarvoon. Hyvän...