Uutiset
Orava-veljeyttä teen kera

Orava-veljeyttä teen kera

Joukko Pirkanmaan yhteiskoulussa vuosina 1957 ja 1958 oppikoulunsa aloittanutta poikaa on vuosikymmenien ajan kokoontunut vuosittain loppiaisen alla, tällä kertaa Haapajärvellä Jyrki Laaksosen nykyisessä kotikunnassa. Orava-veljien vuorokauden kestänyt vierailu alkoi perjantaina kaupungintalolta, jossa vierailua isännöi kaupunginjohtaja Juha Uusivirta. Hän esitteli kaupunkia, Mika Myllylän palkintokokoelmaa ja teekuppikokoelmaa, johon  Orava-veljet luovuttivat omalla logollaan varustetun kupin.

Lämminhenkisessä tilaisuudessa kuultiin teekuppien äärellä myös Orava-veljien tarinaa sekä näyttelijä Ahti Jokisen lausumia runoja.

Lue Orava-veljeydestä ja vierailusta torstain Maaselästä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...