Uutiset

Pariskunta väärään autoon – poliisi perään

Perjantai-iltana huoltoaseman pihasta Haapajärvellä autoon hypännyt pariskunta sai poliisin peräänsä. Poliisi epäili, että pariskunta oli varastanut autoon ja lähti perään kahdella partiolla.

Autossa ollut pariskunta kertoi poliisille ottaneensa epähuomiossa väärän auton, ja matkalaiset olivat juuri palauttamassa sitä. Poliisi ei aluksi uskonut tarinaa, mutta huoltoaseman pihassa huomattiin, että sieltä löytyi samanmerkkinen auto, johon naisen avaimet sopivat. Auto oli pysäköity  parin parkkiruudun päähän autosta, johon pariskunta oli hypännyt.

Poliisi tutkii asiaa auton käyttövarkautena. Todennäköisesti syytettä ei kuitenkaan nosteta.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...