Uutiset
Takaisin lapsuusmaisemiin

Takaisin lapsuusmaisemiin

Minähän en Haapajärvelle takaisin tule. Näin moni nuori tuumaa karistettuaan kotipaikkakunnan pölyt kantapäistään. Opiskelu ja ura maailmalla vievät suurimman osan nuorista mennessään, mutta aina muutama palaa, kun sopiva työpaikka löytyy.
Merja Pietikäinen kertoo hymyillen, että hän vannoi juuri noin. Takaisin en tule, enkä ainakaan omakotitalossa asu.
– Nyt asun avopuolisoni kanssa Pohdinkadulla omakotitalossa.
Velka- ja talousneuvojana työskentelevän Merjan lisäksi Haapajärven kaupungintalolta löytyy kaksi muutakin tuoretta palaajaa, it-alan ammattilaiset Mikko Luhtasela ja Jari Ollila.
Lue heidän tarinansa torstain lehdestä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...