Uutiset

Auto syttyi palamaan

Henkilöauto syttyi palamaan autotallissa maanantai-iltana Haapajärvellä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle omistaja oli jo saanut vedetyksi traktorilla palavan henkilöauton ulos autosuojasta. Pelastuslaitos sammutti auton piha-alueella.
Auto oli ehtinyt sytyttää autosuojassa irtaimistoa palamaan. Irtaimisto sammutettiin ja autotallin muut tilat varmistettiin. Pelastuslaitos tutki lisäksi tallin yläpuoliset tilat, ettei palo ollut levinnyt ullakolle.
Palossa ei tullut henkilövahinkoja, mutta yksi henkilö kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi lievien savu- ja palovammojen vuoksi.
Henkilöauto paloi korjauskelvottomaksi ja autosuoja kärsi lähinnä noki- ja savuvahinkoja. Autoa oli aiemmin hitsattu tallissa, josta palo sai ilmeisesti alkunsa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...