K-Supermarket Haapajärvi

K-Supermarket Haapajärvi

MAINOS

Tavallista parempi ruokakauppa on nyt uudistanut hedelmä-, vihannes- ja leipäosaston. Uudet kalusteet tukevat ja mahdollistavat toiminnallisia muutoksia sekä viimeistelevät osaston ilmeen. Haluamme korostaa hevi- ja leipäosaston yhtenäisyyttä tuoremaailmana ja asioinnin helppoutta. Panostamme osastojen siisteyteen ja tuotteiden laatuun entistä enemmän myöskin iltatunteina. Takaamme tuotteiden saatavuuden kaikkina kaupan aukioloaikoina.

antti01Heviosasto:

Uusissa hevikalusteissa tuotteet ovat paremmin esillä. Kalusteet mahdollistavat myös  valikoiman lisäämisen joustavasti  korostaen luomutuotteita ja paikallisia toimittajia. Korostamme erityisesti sesonkeja ja teemme selkeitä kokonaisuuksia ja teemoja sekä huomioimme ajankohtaiset tuotteet ja uutuudet. Uudistuksen myötä lisäsimme myös uuden hevikylmäkalustealtaan. Kaikkien tuotteiden osalta haluamme panostaa monipuoliseen valikoimaan, tuoreuteen ja laatuun.

K-Supermarket Haapajärvi tarjoaa uudistuksen myötä SUPERHEVIN!

Leipäosasto:

antti03Uudet leipäkalusteet mahdollistavat selkeän leipäosaston ryhmittelyn. Heti ensimmäisenä osastolla on kaupassa paistetut uunituoreet leivät, pasteijat, patongit, pullat ym. Nyt myös gluteenittomat tuoretuotteet. Haluamme erityisesti korostaa kaupan oman paiston osuutta ja paistamme ”aamusta iltaan” tasaisesti niin, että ilta-asiakkaatkin saavat uunituoretta. Seuraavaksi omana kokonaisuutena vaaleat leivät ja sitten tummat leivät. Pullat, leivonnaiset, kakut, keksit kattavalla valikoimalla. Kasvatamme erityisesti laktoosittomien ja guteenittomien tuotteiden valikoimaa sekä tuoreena että raakapakasteena.antti02Luomutuotteet sekä  paikallisten leipätoimittajien leivät kuuluvat myöskin valikoimiin. TERVETULOA OSTOKSILLE UUDISTETTUUN PALVELEVAAN SUPERMARKETTIIN! Terveisin kauppiaat Anne ja Antti sekä henkilökunta.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Uusi keittiö pienellä pintaremontilla


Uusi keittiö pienellä pintaremontilla

Kuvassa paikalliset myyntiedustajat Tarmo Malila ja Tommi Isoherranen. MAINOS Kaipaako keittiösi uutta ilmettä? Komerot uusia ovia? Ja juhlat tulossa!  Ei hätää, ota yhteyttä Elegaan. Elega uudistaa keittiösi ilmeen jopa kuudessa tunnissa! Keittiön ilmeen uudistaminen on helppoa ja...

Me toteutamme unelmiesi kodin

Me toteutamme unelmiesi kodin


Me toteutamme unelmiesi kodin

MAINOS "Meille on tärkeää, että Sinä viihdyt kotonasi!" Tämä on suora lainaus Rakennus Heka Oy:n mainoksista ja kuvaa hyvin sitä, mihin yritys toiminnallaan pyrkii. Rakennus Heka Oy on monipuolinen sisustus- ja rakennusalan yritys Haapajärvellä, jota pyörittää alan ammattilaiset...

Etsitkö kukkia tai hautaus- ja pitopalvelua?

Etsitkö kukkia tai hautaus- ja pitopalvelua?


Etsitkö kukkia tai hautaus- ja pitopalvelua?

MAINOS Nämä kaikki löydät Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Venlasta, Haapajärveltä. Kaikki kätevästi samasta paikasta. Kukkakauppa Kukkakauppa Venla toimii idyllisessä puutalossa Hiljalankadulla.  Astuessasi liikkeeseen saavut ihanaan kukkakaupan tunnelmaan. Venlassa Sinua palvelee alan...