Uutiset
Lomittajasta kansanedustajaksi

Lomittajasta kansanedustajaksi

Kansanedustaja Elsi Katainen (kesk.) on varmasti oikea henkilö kertomaan nuorille ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista. Vuonna 1983 Haapajärven maatalousoppilaitoksessa opintonsa aloittanut Elsi (Niiranen) opiskeli myöhemmin agrologiksi ja ammattiopettajaksi.
Pielaveden kunnanvaltuuston kautta hän nousi maakuntapolitiikkaan ja lopulta valtakunnan politiikkaan. Nyt hän ottaa tiukasti kantaa ammatillisen opetuksen puolesta.
Mutta mitä hän kertoi Haapajärven ammattiopiskelijoiden juhlassa, ja mikä sai Kasperi Huhtalan ja Miika Perttulan hymyilemään noin leveästi? Lue torstain Maaselästä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...