Terveys

Pientä piristystä

Timo/Viikko sujui hiukan edellistä viikkoa paremmin. Ostettuani uudet talvinastalenkkarit pääsin pitkästä aikaa kiertamään siltojen lenkin. Liian pitkä ensi lenkki teki kantapäähän rakon, mut laastari pelasti. Lenkki kulkee jo kevyemmin. Juhan kanssa tulevana lauantaina sovittu hiihtoreissu kaatuu varmaan lumen sulamisen takia. Puuro aamulla, salaati keskipäivällä ja kevyt ateria illalla on saanut vaakan kääntämään suunnan alaspäin. Tiukkana pitää kuitenkin pysyä jotta tavoite täyttyisi.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabetes ei ole mikään pikku juttu


Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabeteskerhon vetäjän tehtävät jättävä Barbro Jaakonaho tunnustaa, miten hän nuorena opiskelijana ajatteli, että diabetes on pikku juttu. Lääkettä pistetään ja siinä se. Farmaseutin opintojen aikana hän kuitenkin kiinnostui ja innostui aiheesta ja huomasi, ettei diabetes mikään pikku juttu...


Miesten yleisin syöpä


Miesten yleisin syöpä

Eturauhassyöpä on miesten tavallisin syöpämuoto, jota Suomessa todetaan vuosittain yli 3000 tapausta. Useimmat potilaat ovat eläkeikäisiä. Sairastuneiden keski-ikä on 71 vuotta. Taudin kaikki syyt eivät ole selvillä, mutta perintötekijöillä on jonkin verran osuutta sen syntyyn. Myös...


Ruokavalio tepsii


Ruokavalio tepsii

Marita/Lupasin vielä kertoa, miten ruokavalio on vaikuttanut veriarvoihin. Usein väitetään, että ruokavaliolla ja painopudotuksella ei pysty kolesteroliarvoja paljon pudottamaan. Nyt voin vakuuttaa, että se onnistuu. Kokonaiskolesteroli putosi 5,6:sta 4,8:aan eli normaaliarvoon. Hyvän...