Uutiset
Pimpula tuhoutui tulipalossa

Pimpula tuhoutui tulipalossa

Kirpputori ja lahjatavaraliike Pimpulan sisätilat ja irtaimisto tuhoutuivat tulipalossa varhain tänä aamuna. Ohikulkija oli huomannut palon neljän jälkeen aamulla ja hälyttänyt palokunnan.
Liikkeen irtaimisto ehti tuhoutua palossa täysin. Samoin kiintiestön sisäpuoliset rakenteet paloivat. Pelastuslaitoksen arvion mukaan vahingot nousevat kymmeniin tuhansiin euroihin. Myös toisessa päässä sijaitsevan jakelufirman tilat kärsivät noki- ja savuvahingoista.

Palo ei aiheuttanut vaaraa ympäristölle tai lähialueen asukkaille.
Poliisi ja palokunta aloittivat palon syttymissyyn tutkinnan heti aamusta.
Paloa olivat sammuttamassa pelastuslaitoksen yksiköt Haapajärveltä, Pyhäjärveltä, Reisjärveltä ja Nivalasta.

Seuraamme palon tutkinnan edistymistä.
Kuva: Wesku Luhtala

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...