Urheilu

Alakoski tuplamestari, Uusivirta hopealle

Reisjärven Pilkkeen Anni Alakoski oli  nuorten SM-hiihdoissa Ristijärvellä N17-sarjan ykkönen sekä lauantaina 5 kilometrin perinteisellä että sunnuntaina vapaalla tyylillä hiihdetyssä 10 kilomerin kisassa. Viime marraskuussa 16 vuotta täyttäneelle tuplamestarille mitali tuli lauantain kisassa kovan työn tuloksena, koska sade teki kelin raskaaksi.  Hienosti hän kuitenkin palautui sunnuntain kisaan ja tyylin vaihdokseen. Kelikin oli parempi ja meno sen mukaista.

Haapajärven Kiilojen Risto Uusivirta otti SM-hopean vapaalla tyylillä hiihdetyssä 23-vuotiaiden 15 kilometrin kisassa. Mestaruuden ottaneesta Perttu Hyvärisestä hän jäi vain 7,5 sekuntia.

Lisää SM-kisojen tuloksia ja mitalistien kommentteja seuraavassa printti-Maaselässä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...