Uutiset

Kesäsulusta luovuttiin

Reisjärven kunnanvaltuusto päätti  yksimielisesti, että terveyskeskuksen vuodeosaston ja lääkärin vastaanoton kesäajan kiinnipitoa ei tänä vuonna toteuteta. Päätös oli kunnanhallituksen esityksen mukainen.
Vuodeosaston ja vastaanoton sulkemista heinäkuuksi harkittiin säästöjen saamiseksi.  Viime joulun aikana ja vuodenvaihteessa toteutetun sulun kustannussäästöt olivat yhteensä noin 25ı300 euroa. Kesäajan neljän viikon seisokin säästöksi arvioitiin noin 39ı200 euroa. Kuukausi sitten valtuuston iltakoulussa suuntaa antavassa äänestyksessä neljän viikon kesäkiinnipitoa kannatti 11 ja vastusti 7 valtuutettua.
Terveyskeskuksen henkilöstö on vastustanut sulkua perustellen kantaansa toiminnan hankaloitumisella ja myös sillä, että katkokset saattavat jatkossa uhata henkilökunnan saantia.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...