Terveys

Liikuntapainotteista

Timo/ Mennyt viikko oli sit onnistunut liikunnan viikko ja kuntokin on lenkillä kohentunut. Liikunnan vauhdin teen oman kuntoni nopeudella ja sen takia lenkkeilen yksin. Ohjeissa mulle todettiin proteiinin puutetta ruokailussa, mutta on sitä tullut lisättyä ja tuo sauvasekoittimella tehty smoothi on käytössä.. Tuota aamupuuroa kotimaiset marjat päällä syöntiä ennen mulla on annos vitamiineja b, d, c, sinkki, kalanmaksaöljy, kalkki, mangnesiun, berberin.

Tämän viikon lenkkeily ei heti näkynyt puntarilla, mutta tavoitteeseen pääsy on nyt saanut varmuutta. Diabetes ja verenpainelukematkin ovat hyvät. On hieno asia lenkillä, kun monet ovat kävelleet kiinni ja alkaneet jutella miten menee ja tämä tsemppi auttaa laihdutuspäätöksen toteutumiseen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabetes ei ole mikään pikku juttu


Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabeteskerhon vetäjän tehtävät jättävä Barbro Jaakonaho tunnustaa, miten hän nuorena opiskelijana ajatteli, että diabetes on pikku juttu. Lääkettä pistetään ja siinä se. Farmaseutin opintojen aikana hän kuitenkin kiinnostui ja innostui aiheesta ja huomasi, ettei diabetes mikään pikku juttu...


Miesten yleisin syöpä


Miesten yleisin syöpä

Eturauhassyöpä on miesten tavallisin syöpämuoto, jota Suomessa todetaan vuosittain yli 3000 tapausta. Useimmat potilaat ovat eläkeikäisiä. Sairastuneiden keski-ikä on 71 vuotta. Taudin kaikki syyt eivät ole selvillä, mutta perintötekijöillä on jonkin verran osuutta sen syntyyn. Myös...


Ruokavalio tepsii


Ruokavalio tepsii

Marita/Lupasin vielä kertoa, miten ruokavalio on vaikuttanut veriarvoihin. Usein väitetään, että ruokavaliolla ja painopudotuksella ei pysty kolesteroliarvoja paljon pudottamaan. Nyt voin vakuuttaa, että se onnistuu. Kokonaiskolesteroli putosi 5,6:sta 4,8:aan eli normaaliarvoon. Hyvän...