Uutiset

Pimpulan palon selvittely vie aikaa

Viime torstaina  tuhoutuneen kipputori ja lahjatavaraliike Pimpulan tuhopolton selvittely kestää vielä pitkään. Yrittäjä Minna Vähäsarja uskoo, että selvittelyyn kuluu vielä viikkoja, jopa kuukausia. Hän toivookin nyt asiakkailtaan kärsivällisyyttä, sillä kesken tutkinnan ei voida tehdä mitään.
– Lupaan laittaa lehteen toimintaohjeet heti, kun se on mahdollista.
Kirpputori paloi niin pahoin, ettei sinne ole voitu päästää ulkopuolisia sisälle. Tavaroiden tuhosta ei siis ole vielä arvioita.
Vähäsarja tunnustaa olevansa vielä niin järkyttynyt, ettei ole jaksanut edes ajatella yrityksen jatkoa. Isompi oikeusjuttu palosta on kuitenkin tulossa ja sekin vie voimia.
Sitä yrittäjä ei ymmärrä, miten joku voi tuhota toisen elinkeinon.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...