Uutiset

Puistokatu poikki vesijohtorikon vuoksi

Puistokatu Haapajärven keskustassa pantiin maanantaiaamuna poikki vesijohtoverkoston runkolinjan vuodon  vuoksi. Haapajärven Vesi Oy:n korjausryhmä paikallisti vuodon Ståhlberginkadun risteyksestä 100 metriä Nivalaan päin Puistokadun alle. Vuoto saatiin aamupäivän aikana korjattua, mutta yhtiöstä kerrotaan, että monttu saadaan täytettyä ja katu liikennöitävään kuntoon iltapäivän kuluessa.

Vesiyhtiön selvityksen mukaan vuotoa on ollut jonkin aikaa. Sadevesikaivoihin valui vettä ja valvonta myös näytti, että johonkin menee liikaa vettä. Yhtiö suoritti painekokeita yön aikana vuotokohdan selvittämiseksi, ja vuotokohta löytyi. Puistokadun alla kulkee 160 mm:n pvc-muovinen runkolinja, josta haarautuva pienempi linja oli liitoskohdasta alkanut vuotamaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...