Uutiset
Kädentaitoja ja gaalaa juhlavuoden kunniaksi

Kädentaitoja ja gaalaa juhlavuoden kunniaksi

Kansalaisopiston toiminta alkoi Haapajärvellä 50 vuotta sitten. Juhlan kunniaksi Jokilatvan opisto järjestää kevään aikana tavallista runsaammin tapahtumia.
Oppilastöiden kevätnäyttely järjestetään tuttuun tapaan monitoimitalon taideluokassa 12.-16.4. Loppuviikosta kädentaitoja opettava Ulla Piiponniemi kokosi apulaisineen värikkään näyttelyn, jossa eri tekniikoilla tehtyjä töitä voi käydä ihastelemassa.
– Tänä talvena kädentaitojen piireissä on ollut todella paljon tekijöitä. Ryhmiin on otettu ylimääräisiä, jotta kaikki mahtuisivat mukaan.
Piiponniemen mukaan piireihin on tullut myös uusia harrastajia, josta hän on todella iloinen.
Näyttelyssä on mukana myös ikoninmaalauspiirin ja taidepiiri Asortin harrastajien töitä. Lasten kuvataide- ja käsityökoulun pitävät lauantaina avoimet ovet ja järjestävät myös työpajoja, joissa taiteen tekemistä pääsee itse kokeilemaan. Testata voi esimerkiksi neulahuovutusta.
Jokilatvan piireistä ovat kevään aikana jo esittäytyneet karaokepiiri sekä Kopolan teatteri, jonka näytökset ovat loppusuoralla. Haapajärven ja Reisjärven karaokepiirit ovat myös järjestäneet omat kevätkonserttinsa. Lauantaina 12.4. Haapajärven konserttinsa pitävät Haapajärven-Reisjärven Laulumiehet.
Juhlavuosi huipentuu torstaina 24.4. teatterisalissa pidettävään gaalailtaan, jonne on vapaa pääsy. Kävijöille tarjotaan myös kahvit. Gaalaillan ohjelmassa on soittoa, laulua ja tanssia. Esiintymään pääsevät piirien opiskelijat.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...