Terveys
Kevyempänä kevääseen!

Kevyempänä kevääseen!

Toimituksen terveysremontti on saatu onnellisesti päätökseen. Ilmeistäkin voitte päätellä, että kaikki ovat tyytyväisiä saavutuksiinsa. Olo on kevyempi ja mieli iloisempi. Ja ennen kaikkea jokaisen terveys on kohentunut. Läskiä suli terveysrempan aikana yhteensä 30 kiloa.
Terveellinen elämä ei suinkaan tyssää tähän, vaan matka jatkuu. Toimituksessa varmasti tsemppaamme toisiamme eteenkinpäin. Ainakaan pullia ei niin hanakasti kanneta kahvipöytään.
Lue remppalaisten viimeiset mietteet urakan päätteeksi.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabetes ei ole mikään pikku juttu


Diabetes ei ole mikään pikku juttu

Diabeteskerhon vetäjän tehtävät jättävä Barbro Jaakonaho tunnustaa, miten hän nuorena opiskelijana ajatteli, että diabetes on pikku juttu. Lääkettä pistetään ja siinä se. Farmaseutin opintojen aikana hän kuitenkin kiinnostui ja innostui aiheesta ja huomasi, ettei diabetes mikään pikku juttu...


Miesten yleisin syöpä


Miesten yleisin syöpä

Eturauhassyöpä on miesten tavallisin syöpämuoto, jota Suomessa todetaan vuosittain yli 3000 tapausta. Useimmat potilaat ovat eläkeikäisiä. Sairastuneiden keski-ikä on 71 vuotta. Taudin kaikki syyt eivät ole selvillä, mutta perintötekijöillä on jonkin verran osuutta sen syntyyn. Myös...


Ruokavalio tepsii


Ruokavalio tepsii

Marita/Lupasin vielä kertoa, miten ruokavalio on vaikuttanut veriarvoihin. Usein väitetään, että ruokavaliolla ja painopudotuksella ei pysty kolesteroliarvoja paljon pudottamaan. Nyt voin vakuuttaa, että se onnistuu. Kokonaiskolesteroli putosi 5,6:sta 4,8:aan eli normaaliarvoon. Hyvän...