Urheilu

Ylihärmä yllätti Pesä-Kiilat

Ylihärmä-Pesä-Kiilat 2-1 (4-7, 2-1, 2-1)
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue kohtasi vieraskentällä Ylihärmän Pesäjunkkareiden joukkueen, joka yllättäen Pesä-Kiilojen virheiden avustuksella pystyi ottamaan voiton ottelussa.
Pesä-Kiilat antoi kotijoukkueelle hyvän alun, kun harhalla ja vapaalla Ylihärmä siirtyi kahden juoksun johtoon. Pesä-Kiilat onnistui Lauri Rönkön lyömällä juoksulla kavennukseen. Toisessa vuorossa Pesä-Kiilojen sisäpeli toimi tehokkaasti ja Olli Kippolan ja Joni Tervon kahdella lyönnillä siirtyi vierasjoukkue 2-4 johtoon. Pesä-Kiilojen sisäpeli sujui hyvin. Jokeri Lauri Rönkkö ja Jari Hiltunen löivät jo 3-7 johdon, eikä YPJ pystynyt enää kuin yhteen kavennusjuoksuun.
Ylihärmä sai jälleen toisen jakson avausjuoksun harhaheiton turvin ja Lauri Rönkkö sen myös tasoitti Onni Määtän tuomalla juoksulla. Lisäjuoksua saatiin odottaa jakson päätösvuoroon, jossa YPJ pystyi iskemään juoksun, joka riitti vähäjuoksuisen jakson voittoon.
Supervuoroon jouduttiin yllättäen ja Pesä-Kiilojen Olli Kippola onnistui Ville Majavan tuomalla juoksulla siirtämään Pesä-Kiilat johtoon.
Ylihärmä sai tasoituksen Pesä-Kiilojen jo kolmannella harhaheitolla antamalla juoksulla. Tasoituksen jälkeen vielä Matti Larikka iski voittojuoksun.
Pesä-Kiilojen joukkueelle tappio oli todella karvas, sillä joukkue kehitteli 29 kolmostilannetta, kun YPJ sai niitä vain viisitoista.
Pesä-Kiilojen ykköspalkittu oli ykkösvahti Onni Määttä, joka hyvän ulkopelin lisäksi toi kolme juoksua ja kärkilyönnit toimivat 100% tehoin.
Kakkospalkittu oli kakkospolttaja Olli Kippola, jonka mailasta syntyi kaksi juoksua. Jokeri Lauri Rönkön vahvat lyönnit toivat peräti neljä juoksua.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...