Uutiset

Maastopaloon riittää nyt pienikin kipinä

Haapajärvellä Autiorannalla oli  Honkaperäntien varressa sunnuntaina alkuillasta tuli irti maastossa. Pelastuslaitoksen yksiköt saivat palon rajattua niin, että metsäpohjaa ehti palaa noin 50×100 metrin alalta.
Palon syttymissyystä ei pelastuslaitoksella ole varmaa tietoa.
– Koska tuohon aikaan ei ollut alueella ukkosta, palon on täytynyt syttyä jotenkin ihmisen toiminnasta, palomestari Matti Lehtinen arvioi.
– Maasto on nyt niin rutikuivaa, että siellä liikkuessa täytyy olla todella huolellinen. Pienikin kipinä voi aiheuttaa tulipalon, Lehtinen muistuttaa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...