Uutiset

Naapurit-päävoitto napsahti Reisjärvelle

Veikkauksen Naapurit-pelin heinäkuun ensimmäisen sunnuntaiarvonnan 100 000 euron päävoitto napsahti Reisjärvelle. Pelissä jaetaan voittoja sunnuntaisin yhteensä yli 16ı000 kappaletta. Alemmissa voittoluokissa arvotaan muun muassa viidelle päävoittajan lähellä asuvalle pelaajalle 5000 euroa ja 50 pelaajalle 500 euroa. Tällä kertaa voittoja tuli myös naapurikunnissa Haapajärvellä, Kinnulassa, Lestijärvellä, Pihtiputaalla ja Sievissä. Pienempiä voittoja saatiin Vaasassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa asti.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...