Uutiset
”Tuntui mukavalta, kun…”

”Tuntui mukavalta, kun…”

Reisjärvisestä Merja Puurulasta tuli harrastajanäyttelijä aikoinaan ”vahingossa”, kun häntä pyydettiin paikkaamaan yhtä pois jäänyttä henkilöä. Kun hänen aviomiehensä Jari Puurula sitten toi Reisjärven Hevosystävien puolesta penkkejä esitykseen, hänkin on edelleen sillä tiellä. Yhtenä monista vapaaehtoisista liikenteenohjauksessa, kenttäisäntänä, lavasteita rakentamassa sekä valo- ja äänimiehenä.
Haastoimme Reisjärven harrastajateatteri Retén kokeneeseen kaartiin kuuluvat Puurulat Maaselän auringonvarjon alle kertomaan kokemuksistaan ja tuntemuksistaan yhteisestä harrastuksesta. Lue aiheesta maanantain Maaselästä. Jutusta selviää muun muassa, miksi tämän kesän  ”Vieraas maailmas” on ollut heille erityisen mukava kokemus.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...