Uutiset
Yllättävä tankkilöytö tietyömaan alta

Yllättävä tankkilöytö tietyömaan alta

Kaivinkoneen kuljettaja teki tänään Haapajärven Kauppakadun tietyömaalla rakennustarvike Vilppolan edessä yllättävän löydön. Maasta pilkisti vanhan, maanalaisen polttoainesäiliön kansi.

Aikoinaan paikalla on toiminut E-liike, jolla oli polttoainemyyntiä. Toiminnan lakattua jälkisiivoustyöt jäivät ilmeisesti tekemättä ja ainakin tämä yksi vähintään kymmenen kuution vetoinen säiliö jäi asfaltin alle. Tankki näyttää tyhjältä, mutta paikalle kerääntyneiden työmiesten mukaan maa tankin ympärillä haisee öljy.

Muutaman kymmenen metrin päässä tankista uusitaan vesijohtoja. Vesiasioista huolestunut työmies pohti, voiko mahdollisesti polttoainejämistä saastunut maa vaikuttaa vesistöihin.  Entä jääkö tankin ylös kaivamisen aiheuttama lisätyö kaupungin maksettavaksi vai saadaanko vanha polttoaineyhtiö tilille?

1 Kommentti

  1. Mekastaja 31.7.2014

    Tämä edustaa niitä takavuosien ympäristörikoksia jotka n.s haudattiin maahan ja oletettiin että se ei tule päivänvaloon koskaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...