Uutiset
Kuntokatsastuksessa äijämeiningillä

Kuntokatsastuksessa äijämeiningillä

Kolme nopeaa testiä arkivaatteissa ja mies saa käteensä pitävät dokumentit sen hetkisestä kunnostaan. Se on SuomiMies seikkailee -kiertueen periaate.
Miehiseen mieheen puree sanallista saarnaa parammin, kun paperilla on mustaa valkoisella lviskeraalirasvasta, hapenottokyvystä ja puristusvoimasta.Katsastus keholle sopisi tehdä vaikka joka vuosi aivan kuten autollekin. Miten pienillä asioilla omaa työkykyään ja hyvinvointiaan voisikaan edistää?

Keskiviikkona tummanpuhuva rekka testipisteineen oli pysäköity Haapajärvelle Ronkaalan parkkipaikalle. Seuraavasta lehdessä voit lukea, mitä siellä oikein tapahtui.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...