Uutiset
Kuntokatsastuksessa äijämeiningillä

Kuntokatsastuksessa äijämeiningillä

Kolme nopeaa testiä arkivaatteissa ja mies saa käteensä pitävät dokumentit sen hetkisestä kunnostaan. Se on SuomiMies seikkailee -kiertueen periaate.
Miehiseen mieheen puree sanallista saarnaa parammin, kun paperilla on mustaa valkoisella lviskeraalirasvasta, hapenottokyvystä ja puristusvoimasta.Katsastus keholle sopisi tehdä vaikka joka vuosi aivan kuten autollekin. Miten pienillä asioilla omaa työkykyään ja hyvinvointiaan voisikaan edistää?

Keskiviikkona tummanpuhuva rekka testipisteineen oli pysäköity Haapajärvelle Ronkaalan parkkipaikalle. Seuraavasta lehdessä voit lukea, mitä siellä oikein tapahtui.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...