Urheilu
Pesä-Kiilat pakkovoiton edessä

Pesä-Kiilat pakkovoiton edessä

Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue lähti viimeisessä runkosarjan kotiottelussa uuden pelinjohtajansa Erno Hautamäen johdolla hakemaan tärkeitä lisäpisteitä. Pesä-Kiilojen avausjakson peliesitys ja lukemat 3-1 Siilinjärveä vastaan lupailivat hyvää, mutta Siilinjärvi vei lopulta ottelun lukemin 1-2.

Pesä-Kiilat kohtaa sunnuntaina vieraskentällä sarjan jumbojoukkueen Loimaan ja päätöskierroksella vieraskentällä nousua tavoittelevan Kempeleen.
Tilanne tuli nyt hävityn pelin vuoksi vaikeaksi. Voitto pitäisi saada ainakin Loimaalta, jotta vältyttäisiin suoralta putoamiselta ja päästäisiin pelaamaan karsintaottelua. Loimaalla on jäljellä neljä peliä ja Pesä-Kiiloilla kaksi, joten jännitystä riittää runkosarjan loppuun asti.

Lue Siilinjärvi-ottelun selostus viikonvaihteen Maaselästä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...