Urheilu

Pesä-Kiilat ratkaisi voiton kotiutuslyöntikisassa

Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue kohtasi alempien pudotuspelien kolmannella kierroksella Ylihärmän Kiistolassa Ylihärmän Pesis-Junkkarien joukkueen. Vesisateessa pelatun vähäjuoksuisen ottelun voitto ratkesi vasta kotiutuslyöntikisassa Pesä-Kiiloille lukemin 1-2 (3-2, 0-1, 0-0, 0-1). Supervuorossa HP-K sai tuloksettoman ajon ja Ylihärmälle tarjoutui voittosauma, mutta Pesä-Kiilojen ulkopeli piti ja kahdesta ajotilanteesta YPJ jäi juoksuitta ja jouduttiin kotiutuslyöntikisaan.
Pesä-Kiiloista epäonnistuivat Olli Kippola, Riku Niemi, Lauri Rönkkö ja Janne Kippola. Pesä-Kiilojen tehomies, jokeri Tero Kivelä, kuitenkin löi jälleen onnistuneella välilyönnillä juoksun. Ylihärmän oukkueen jäädessä ilman juoksuja tiesi tämä 1-2 voittoa Pesä-Kiiloille. Pesä-Kiilojen ykkönen oli jokeri Tero Kivelä, joka löi kaksi juoksua ja ratkaisi kotiutuslyöntikisan. Saku Hakkarainen palkittiin kakkospalkinnolla.
Pelinjohtaja Erno Hautamäki joukkueineen saa lauantaina mahdollisuuden tämän arvokkaan vierasvoiton ansiosta varmistaa voitolla ykköspesispaikka. Pesä-Kiilat saa lauantain otteluun saman kokoonpanon, mutta Ylihärmän joukkue saattaa hieman vaihtua. Kotiyleisön tuki lauantaina olisi nyt tarpeen, jotta sunnuntaina ei tarvita enää viidettä ottelua Ylihärmässä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...