Urheilu

Pesä-Kiiloille vain piste Loimaalta

Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue kohtasi sarjapaikan suhteen tärkeässä ottelussa sarjajumbon Loimaan Palloilijat. Ottelu oli erittäin jännittävä ja voittaja ratkesi vasta kotiutuslyöntikilpailussa Loimaan eduksi lukemin 2-1 (4-3, 2-4, 0-0, 3-2).

Tappio oli Pesä-Kiiloille jo kahdeksas peräkkäinen ja joukkueella on runkosarjassa enää vain yksi vierasottelu lauantaina jo sarjan kakkospaikan varmistanutta Kempeleen Kiriä vastaan. Pelinjohtaja Erno Hautamäki uskoo joukkueeseen ja lisäpisteistä taistellaan, jotta ykköspesispaikka turvattaisiin.

Putoamistaistelun suhteen Pesä-Kiilojen tilanne on tukala, sillä Loimaalla on kaksi ottelua jäljellä Siilinjärveä ja Haminaa vastaan. Suora säilyminen Pesä-Kiiloilta on mennyt jo, mutta karsintaottelut Ylihärmää vastaan näyttävät olevan edessä. Karsinnoissa pelataan paras viidestä systeemillä ja kotiedun saa korkeammalla runkosarjassa oleva joukkue.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...